Nyt tartutaan härkää sarvista ja otetaan käsittelyyn varsinainen puheenaihe, nimittäin MIEHET! Tästä ei synny kuin sanomista, mutta jokainen mies on luokiteltavissa omaan kategoriaansa mitä tulee parisuhteisiin ja niiden vaikeuteen. Ihan omasta päästä tämä ei syntynyt vaan minulle tarjottiin aihetta yöllisellä konsultointipuhelulla klo02.30 (kiitos vain, en herännyt juu) "Ex sä vois kirjoittaa sinne sun blogiis jonkin sortin manuaalia naisista tai jotain?" Kiitos vain, en. Annan teille pojille hitusen ajattelemisen arvoista tosin. Kaikki esimerkit ovat fiktiivisiä, joten jos tunnistat itsesi jostakin lauseesta, et voi muuta kuin itkeä ja lukea.  

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

  1. "En mä nyt tiedä, ihan kavereita ollaan. Ei mitään vakavaa."

En tiedä mistä olet mahtanut oppisi ammentaa, mutta voin kertoa että harva tyttö ihan innosta hyppii kun tuollaisia laukoo. Varsinkin jos vastaanottaa 5 puhelua, 10 viestiä ja roppa kaupalla pusuja siinä ohessa. Ja kaikki "poikakaverin" ystävät luokittelevat sinut kyseisen herran tyttöystäväksi. Herra myös osoittaa, että välittää tästä tytöstä, joka ei ole niin kuin muut. Mutta ei silti halua tulla yhdistetyksi tähän tai kehenkään muuhunkaan Ei, ei ole olemassa vaikeita tai monimutkaisia ihmissuhteita. On vain asennevammaisia ihmisiä, jotka yrittävät purkaa omaa kehityksen puutettaan muiden niskaan.

 

 

  1. "Joo mut mä kato muutun tästä vielä."

Niin sisäisesti vai ulkoisesti? Jaahas, ihanpa kuule. Mun mielestä ihmisenä kehitytään omasta aloitteesta ja mielellään suuntaan, jonka on itse valinnut. Ihmeellistä on, miten moni mies haluaa naisen muokkaavan itsestään kelpo version. Että riittää kun tulee paikalle raakamateriaalina. Kaunis ajatus kyllä, tulee mieleen Xzibit ja Pimp My Ride- sarja. Että kun vanhan koslan ajaa sisään talliin niin jonkin ajan päästä sieltä tulee kiiltävä peli kaikilla lisävarusteilla. Hyödyllisillä ja vähemmän hyödyllisillä. Mutta oletko koskaan ajatellut, että se sun autos voisikin olla lopulta pinkki eikä se suosikkisininen? Eli yhtäkkiä puhut muusta kuin autoista, olet lukenut etikettikirjan, valehtelet olevasi kiinnostunut tyttöystäväsi mitättömistä murheista. Ja pisteenä iin päälle suostut pukeutumaan pinkkiin slimmiin Paul Smithin pukutakkiin, 'mätsääviin kenkiin ja turkoosiin krakaan vaikka ennen suosit mustaa takkia ja väriläiskänä korkeintaan raidallista kravattia? Niin tuntuuko kotoisalta? Sitä minäkin..

 

Tai sitten nykyään rakastat olla myöhään istumassa kaverien luona, keskustelemassa poikien jutuista tuntikausia, saunoa aamuun asti ja laulaa ikivihreitä suomibiisejä. Sitten tyttö pistää sen poikki kun "oot aina niiden kanssa etkä mun kanssa." Niin yhtäkkiä pitäisikin sitten olla sen tyttöystävän kanssa kotisohvalla katsomassa Prinsessapäiväkirjaa ja kaikkia sen jatko-osia. Ja samalla ojentaa nenäliinoja nyyhkivälle rakastetulle.  

 

Ja kaikki se bilettäminen, boheemit kesäyöt ja ylilyönnit loppuu kuin seinään kun vaan tapaa sen elämänsä tytön. News Flash. Miten onnistuu vaihtamaan koko elämäntyylinsä alle minuutissa ja siirtyvään seuraavaan vaiheeseen, varsinkin jos ne vanhat kaverit jatkaa samaa rataa kuin aina tähänkin asti? Pieni rauhoittuminen on tietysti arvostettu asia, mutta älkää pojat ihan lobotomian tasolle päätykö.

 

 

  1. "Miksi tuokin sai noin kivan tytön ja mä en saa ketään."

Älä ikinä sano tuota ääneen. Ikinä. Vaikka olisit kuinka mukava, hauskannäköinen ja reipas, ei kukaan koske sinuun pitkällä tikullakaan. Ei siinä, että sinussa olisi mitään vikaa. Mutta kun on tilittänyt puuttuvaa tekijää elämässään riittävän monelle, juttu leviää pakostakin. Parhaita ovat naispuoliset suosittelijat, jotka yrittävät kaupata sinua muille potentiaalisille hakijoille. Sama juttu kuin kehuisi kaikille miten Pelastusarmeijan kirpparilla saa aivan mahtavia kenkiä. Sitten pari muuta nyökkää ja ilmaisee olevansa samaa mieltä. Jutun idea on kuitenkin siinä, ettei kukaan joka on samaa mieltä ole ostanut ikinä ainoitakaan jalkineita kirpparilta.

 

Kyllä se unelmien tyttö sieltä vielä vastaan tulee. Mutta sitä ei kannata odottaa liian hartaasti. Tee itsellesi kymmenen kohtainen lista siitä, mitä kaikkea voit tehdä poikamiehenä.

 

  1. Koskaan kukaan ei kysy sinulta, oliko tuo jo kolmas oluesi. Kauheaa.
  2. Voit katsoa vapaasti lätkää, futista ja muita pallopelejä. Ja volume täysillä.
  3. Kaikki kaverisi ovat aina tervetulleita asuntoosi saunomaan.
  4. Kukaan ei arvostele pukeutumistasi.
  5. Voit käyttää palkkasi autostreoihin, kotiteattereihin ja autoihin kenenkään siihen puuttumatta.
  6. Voit vapaasti lähteä mukaan poikien reissuille.
  7. Kukaan ei saa itkuraivaria lukiessaan viestejäsi. "Moi! Mitä sulle nykyään kuuluu?" on luokiteltavissa petokseksi selän takana ja se viheliäinen akka, joka sen lähetti on blacklistillä loppuelämänsä. Älä vaan tule istumaan samaan pöytään, ever!

Ja niin edelleen…

 

 

  1. "Kato mä saan kenet mä haluun."

Aivan varmasti saat. Ainakin aluksi. Lämppäät koko Suomen kissat läpi sen enempää ihmettelemättä, mutta harva viitsii lähteä enää toiselle kierrokselle. Saati joskus seurustella sinun kanssasi, vaikka olisit kuinka rakastunut. "Kuitenkin se jättää mut".. Muista, että kaikelle on toki aikansa, mutta panosta laatuun ennemmin kuin määrään.

 

Lisää elämänohjeita tämän introductionin jälkeen saa Tj:ltä sähköpostitse. Laitat vaan osoitteen ja lajityyppisi numeron 1-4. Niin johan ropisee analyysia ja ohjeita, yhteistyössä Psykologipalvelu Perjantain kanssa.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=l2xKG4kbFu0

Justin Timberlake feat Nelly Girlfriend

 

 

"The middle of the night, is he gonna be by your side
or will he run and hide
U dont know cuz things aint clear
and baby when u cry, is he gonna stand by your side
does the man even know your alive."

 

1652829.jpg