Hetki on koittanut ja toimari jättää rikospaikan. Niinpä kannustan myös muita jättämään sisätilat taakseen ja suuntaavan kohti aurinkoa!

Viikonlopun Tj viettää tuttavansa häissä Itä-Suomessa. Eiliseen pukukriisiin on löydetty ratkasu liukkaan toimarin tutun ongelmanratkaisukyvyn valonopeudessa. Fredan kulmaputiikista on bongattu pikkumusta ("joka on kyllä vähän liian New York, mutta mä en voi ostaa tosta Stockalta tuota puuterinväristä mekkoa, koska salettiin KAIKILLA siellä häissä on se mekko"), joka on tarkoitus asustaa kasalla bling blingiä ja Beyoncea. Rusketusta vielä kerros pintaan ja ollaan jo a la L.A.  Toimari on valmis juhliin :)

Kaikille teille vakiolukijoille vielä pieni teaser tulevasta maanantain kirjoituksesta

- Miten kävi, selvisikö Tj koskaan perille asti...ja miten?

- Saako häiden yltäkylläinen romantiikka myös Tj:n herkäksi?

- Alkavatko hääkellot soida myös Predator 72- kaltaiselle Tj-kiiturille.. Löytyykö häävieraiden joukosta Tj:lle oma UP (= ulkoministerin pikkuveli)?

- Ja tiivistelmä viikonlopun käännöksistä.

Hyvää ja aurinkoista viikonloppua... myös sinne Turkuun!

P.S Kiitokset Stockmannin reippaalle myyjälle, joka on tänään koonnut kaikki hasardin Toimarin taakse jättämät kamat sovituskopista ja toimittanut infoon valmiiksi odottamaan noutoa. Kyllä, ne ovat minun rakkaat Marc Jacobsini, jotka vaan eivät näytä löytävän tietään kotiin kolmen viikon puntikselta.