Viikonloppu on nyt takana ja arki toimistossa edessä. Piste. Tj kärsii jälleen kerran kroonisesta väsymyksestä, jonka poistamiseen tarvittaisiin viikon yöunet. Kahvikuppi täyttyy yhä uudelleen ja aurinkolaseja ei voi ottaa silmiltä edes sisätiloissa. Tässä hieman tiivistelmää viikonlopusta:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

  1. Sirkus saapuu kaupunkiin

Joillakin ihmisillä on kyky saada täysi härdelli päälle vain astumalla ovesta sisään. Tässä ominaisuudessa Tj on lähes voittamaton, vaikka yrittääkin asiaa vähätellä ja vältellä. Niinpä perjantai-illan kohokohdat olivat taas tutusti Tj:n käsialaa. Kaikki lähti lauseesta:

 

"- Anteeksi, saako teiltä mansikkamargaritoja?"

 

ja päättyi tulistuneen Toimarin vaatiessa paikalle riviin kaikki hotellinjohtajasta ravintolapäällikköön kuulemaan konsultointia asiakaspalvelusta ja ravintolan johtamisesta.

 

 

  1. Vihkivaloja metsän siimeksessä

On aina kaunista kun kaksi ystävää saa toisensa. Tällä kertaa vihkiminen oli järjestetty metsän siimeksessä Järvi-Suomessa. Aurinko hyväili hääkansaa, joka istui mäntyjen katveessa. Pientä urheilua päivään toi stilettojen kanssa kiipeily kalliolla, jotta pääsisi istumaan penkeille. Alastuloon oli jo sitten varattava saattaja. Seuralaiseni kommentoi viime hetken vaatevalintaani, "Voisitko näyttää enää yhtään enempää Kim Cattrallilta..tuskinpa." Pikkumusta toimii aina. Kommentin antoi seuralaiseni, joka unohti kiireessä vaihtaa juhlakenkänsä jalkaan, joten häät tanssittiin Lacosten rantatossuissa ilman sukkia. Tyylikkään casual.

                      Häitä tanssittiin loppuun saakka, kiitokset mahtavalle ja uskolliselle bändille. Jalat olivat tohjona stiletoissa hyppimisestä.

 

  1. Perinteitä kunnioittaen

Joihinkin asioihin voi aina luottaa ja se on arvoisa ystäväpiirini, joka oli majoitettu samaan erämaamökkiin. Erämökissä tosin oli 5 makuuhuonetta kylpyhuoneineen, 45 tuuman plasmatelevisio, sauna ja kiitoradan pituinen ruokapöytä sekä baaritiski. Edellä mainittu ystäväpiiri saa aina aikaan desibelirajojen ylittävän hauskanpidon, joka häiritsee lähinnä niitä, jotka eivät kuulu ko. piiriin. Paleltumia paikkailtiin aamusaunalla (alkaen klo05).

Täytyy myöntää, että elämän sisältö löytyy kauniista hetkistä kuten aamun valosta lasin läpi suihkuhuoneessa veden kohistessa. Suihkuhuone toimi tosin turkkilaisena saunana ystäväni Managerin toimesta. Tj seisoi nurkassa ja vaali hetkeä veden kohinassa. Kaunista!

 

Päivän biisin omistan kaikille mökkikavereille eli Managerille, Laululinnulle, Tenavatähti 1994:lle, Corolla-miehelle, Bossin Hugolle ja Korson Keisarille. Rakastan teitä kaikkia!

 

 

"Kun arki puskee päälle pienen ihmisen. Niin silloin tuntuu, että vajoat pimeyteen. Lottokierros, ei taaskaan 7 oikein. Mutta ovikello toi vieraat eteiseen.

 

Ufo tarjosi kaakaon, maistoin sanoin hyvää on. Muki tiskattiin, kuivattiin ja koneet käynnistettiin.

Ufo tarjosi kaakaon, maistoin sanoin hyvää on. Muki tiskattiin, kuivattiin ja koneet käynnistettiin.

Kuinka upeaa elämä on, Saturnus, Mars, Venus. Tähtien kimallus.

 

Kun joskus masentaa ja yksinolo harmittaa, suo ajatus myönteinen se kannattaa. On meille ystävyys itsestäänselvyys ja nöyrä ihminen on kaveri ykkönen."

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=0P4CgbTictk

Martti Servo & Napander Ufo tarjosi kaakaon

 

 

"Miten niin Coctail, mä en ainakaan näe Tom Cruisea missään!"