Tänään lounastauolla sain älyväläyksen, perustan markkinointitoimiston!!!! Toimintaperiaatteet

1) Me olemme innovatiivisin porukka koko kylässä. Ja se on jämpti.

2) Työntekijä on kingi. Jos jotakuta ei yksinkertaisesti huvita tai hän on psyykkisesti täysin kykenemätön saapumaan toimistolle klo08, ei siihen häntä kukaan pakota. Itse tulisin kun huvittaa, parhaimmat ideani saan klo14 joten se olisi sopiva saapumisaika, heti lounaan jälkeen. KUKA KEKSI ETTÄ TÖIHIN TULLAAN KLO08?????

Älytöntä.. Jos haluaa podeta maanantaiaamua niin pitkään kuin huvittaa ja vaikka sen jälkeen mennä saunaan, niin sallittakoon. Voisin lyödä vetoa, että tuollaisen aamun jälkeen ideariihi raksuttaa eri sfääreissä kuin klo08 väkipakolla/nukuksissa ovesta sisään raahautuvan muumion.

3) Harrastustoiminta. ja sitähän riittää. Pelataan pesäpalloa!

4) Liikkuva office. Kesällä pitää olla ulkona!!! Helsingissä riittää puistoa, pusikkoa ja rantaa joten sinne! Läppärit kainaloon jos pitää nakutella mutta vanha kunnon lehtiö ja lyijykynä auttaa mindmapien muodostamisessa. Lisäksi ollan markkinoinnin viimeisellä rannalla, kuluttajan parissa!!! Mitä niillä on päällä, mikä on kauden asuste, mikä virvoitusjuoma kulkee kädessä. IDEOITA IDEOITA!!

5) Toimitusjohtaja. Nuori, idealistinen ja vielä nainen! Lievästi tuulella käyvä, ei-niin-tasapainoinen. Saapuu toimistolle kun huvittaa, mutta saattaa viettää siellä myös koko yön. Asunnossa merinäköala. Ensimmäisitä ansioista heti käsiraha uuteen autoon ja velkarahalla sitten elbaillaan autokaupassa, "me otetaan tää." Laskusuhdanteessa onkin sitten sitä Bemaria kiva maksella, kun V6 ei sitten sitä bensaa niele ei...

Ennen kaikkea toimari kokee olevansa johtaja, research planner, key account manager, senior operative coordinator ja kesätsuppari samaan aikaan. Tärkeintä on pitää homma kasassa ja pyörät liikkeellä. Firman motivaattori. Edustaa, kuulostelee kilpailijoita ja vaanii uusia ideoita. Tj on taipuvainen vakavaan talvimasennukseen jota hän hoitaa matkoillaan New Yorkiin "energian lähteille" tai Afrikan "syvimpään olemukseen."

Jos tj haluaa mentorointia kaltaiseltaan johtajalta, otetaan puhelu Jarille (sille Kauniaisissa asuvalle). Ja tämä nainen ei tasan ole käynyt sitä teidän Kauppakorkeakouluanne!! Lahjattomat ja ideaköyhät opiskelee, bisneshaukat takoo kun rauta on kuumaa.  

6) Hanki kumppaneita, jalkaudu erilaisiin (LUE: aivan kaikkiin) tapahtumiin. Ole läsnä, ole kiinni ja älä erakoidu. Tunne, kuuntele,katso!

7) Muista laskuttaa ja pidä kulut aisoissa. Kaikkea mahtavaa voi totuttaa myös pikkurahalla!

To be continued..

"Pyramidin päällä se raha lepää."