Maineemme kiirii yhä Kehätietä kauemmas ja niinpä joukkoomme on kiinnitetty valiojoukko maamme nuoria toivoja.

Henri K. on nimitetty 16.6.2008 alkaen Markkinointitoimisto Maanantain Research & Information planneriksi sekä osakkaaksi. Henrin toimena on hankkia ja analysoida Maanantain tarvitsemia tietoja sekä avustaa markkinoinnin suuntaamisessa kohderyhmälleen. Ote Henrin työhakemuksesta:

               "Sitä lähinnä mitä sä odotat mun vastaavan, sana domina lauseen jälkeen tekee heti selväksi sen, että sä jo tiedät mitä mä vastaan. Toisaalta haluni olla sinusta riippumaton työntekijä yhtiössäsi saa aikaan ristiriitaa miehisyyteni ja toisaalta kiinnostukseni välillä sen suhteen mitä saisin aikaan yhtiössäsi."

Henrin tapauksessa todetaan, että kyllä näille 90-luvun Karuselli ohjelman Konsta Hietasille löytyy töitä vielä milleniumin tuolla puolen!

Essi N. on nimitetty 16.6.2008 alkaen Markkinointitoimisto Maanantain assistentiksi. Essin työtehtäviin kuuluu musiikin valinta toimistossa kulloinkin vallitsevan mielentilan mukaan, hedelmävadin täydentäminen ja kaiken maailman pikkujutut. Essi tuo Maanantaihin hivenen boheemiutta ja annoksen blondiutta! Ja hei, kenellä muulla on assari, joka osaa puhua bambaraa..

 

Molemmille tervetuloa mahdottomaan toimistoon!

terveisin Toimitusjohtaja Ann-Marie

1634861.jpg