<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Nyt on viikon väsymykset kuitattu yli 10 tunnin yöunilla ja päikkäreillä ja Tj on taas valmis uusiin toimiin. Adrenaali on näemmä tälle neidille lähes välttämättömyys. Se auttaa käymään kiinni päivän askareisiin. Eilinen verenpainepiikki on jo takana, mutta jälkivaikutus edelleen nähtävänä.

 

Syy tähän on järjetön puhelinlasku (Sen kuukausittaisen Masi-klubin jäsenkirjeen lisäksi, mistä voi syyttää vain itseään). Siis kun katsoo vastaanotettujen puhelujen vs. soitettujen puheluiden kestoa, niin tyhmäkin toteaa että tälle naiselle soitetaan 80% puheluista. Että niistä lopuista 20%  sitten lankeaakin sellainen saldo, että oksat pois. Kiltisti tässä nyt odotellaan kirjallista erittelyä, joka ainoasta puhelusta minuutilleen ja mihin sitä on soitettu. Koska 40% tästä laskusta muodostaa palvelunumerolaskut, niin kyllä nipotuttaa. Jos 2 kertaa soittaa 02:seen kun Finderi ei toimi ja sitten tilaa taksin pari kertaa (jonotus muka maksutonta) niin kyllä sille minuutille saadaan sitten hintaa. Sen lisäksi, että siitä taksista tässä verojen luvatussa maassa saa maksaa 20€ kilometri niin sen tilaamisestakin näköjään nyhdetään jo 10€ mikä on naamioitu kauniisti sinne puhelinlaskuun.

 

Tällä viikolla olen ollut jotenkin entistä taipuvaisempi draamaan. Mansikkamargaritat, mökkisöhellykset ja puhelinlaskut. Oih ja voih. Kyllä se tästä.. Alla ote City- lehden kolumnistipari Pasan & Atpon vuodatuksesta aiheesta, jolle olen itsekin alttiina. Voisi se huonomminkin mennä..

 

"Hikisissä toimistoluukuissa ja muissa suomalaisääliöiden arkisisissa kokoontumispaikoissa on yksi takuupuheenaihe ylitse muiden. Kyseessä ei ole kumilätkäurpoilun MM-kisat tai Kaikkosen ja kumppaneiden sunnuntainen niskalaukauspolkka. Nyt puhutaan kesälomasta.

Lomasuunnittelu aloitetaan hyvissä ajoin laskiaisena. Tällöin alkaa myös väistämätön "hei, enää 2,5 kuukautta LOMAAN!"-hehkutus. Asiaan syyllistyvälle tiedoksi: Jokainen tietää, koska ne teidän räkäset neljä-viikkoa-juhannuksesta-lomanne alkavat, joten painukaa mäkeen siitä kiekumasta, jos haluatte saada palkkaa edes siihen lomaanne asti.

Tuliko yllätyksenä, että yleensä Suomessa sataa kesällä vettä? Onneksi näytät olevan melko lahjakas imuroimaan keppanaa myös sisätiloissa. Ai niin. Myös sinä päivänä sataa, kun ne kakarat on pakko viedä Lintsille, Särkkään ja Muumimaailmaan. Jälkimmäisen voit tosin korvata sillä, että paisut vielä parin makkarapaketin verran ja vedät päällesi lakanan. Eihän ne kakarat tyytyväisiä ole, mutta mitä sitten?

On jossain määrin turhauttavaa katsoa niitä kiiltävänaamaisia läskejä, jotka ähisten, puhisten ja silmät punottaen viimein saapuvat työpaikalle valittamaan, miten nopeasti loma kului ja miten vähän lipesi ryypyn puolelle. Näille oman elämänsä tonnikaloille voitaneen todeta, että olisi joka mielessä parempi, jos ette menisi sinne lomillenne ollenkaan, kun se kerran on noin vaikeaa."