Tänään on taas perjantai, koko viikko meni lähes huomaamatta. Koska minulla ei ole kauheasti mitään työksi kutsuttavaa, laadin itselleni idealistan miten ajan saisi täällä kulumaan. Netissä on kahlattu, kuvia kommentoitu, InStylen sivuilla leikitty hairmakeoverilla, Feissari päivitetty ja Ebaystä katseltu timanttisormuksia. Mitäs seuraavaksi?

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

  1. Lähetä 6 roskapostiketjua kaikille niille, jotka laittavat sinullekin kaiken maailman vesiputousdiasarjoja.

 

  1. Tee 16 uutta playlistiä Youtubeen eri tunnetiloille kuten R´n´B:tä kun tarvitaan virtaa ja Hotel Costesia rauhallisempiin hetkiin.

 

 

  1. Seikkaile talossa. Kokeile minne asti pääsyoikeudet riittävät. Seuraile myös naapuritalon ihmisiä eri kerroksiin, tutustu niiden työtiloihin ja esittele itsesi kaikille uutena analyytikkona.

 

 

  1. Tee manikyyri. Ranskalaiseen manikyyrin saat menemään tarvittaessa koko tunnin.

 

 

  1. Ota naapurin golfmailat, korillinen palloja ja läppäri mukaan pauhaamaan musiikkia. Suuntaa katolle ja harjoittele svingiä. Yritä osua jokaiseen Turunväylällä kulkevaan Jaguariin. Ensin ajattelin Audeja, mutta tämähän on Espoo niin saisi jatkuvalla syötöllä olla hutimassa palloa ilmaan.

 

 

  1. Kun pallot uhkaavat loppua, pidä tauko ja tilaa pizzataksi tuomaan yhden prociutto- pitsan ja sixpäckin Koffia.

 

 

  1. Ota aurinkoa katolla ja nauti muutama olut.

 

 

  1. Lainaa kiikareita ja urki mitä Toshiban tyypit työaikanaan puuhaavat. Jos jollakin on netti auki, selvitä mikä huone ja henkilö kyseessä ja lähetä anonyymi sähköposti jossa huomautat mitä työaikana kuuluu tehdä (sanoo henkilö, joka heiluu katolla golfmailan kanssa). 

 

 

  1. Tarkista, onko hieroja tänään paikalla ja varaa siltä aika. 45min käy hyvin.

 

 

  1. Valita kaikille työtovereille, miten kiireinen olet. Kun kello lyö vähänkään iltapäivän puolelle, lähde kotiin.  

 

 "Mä en voi hyväksyy sitä et jengi käy jossain lenkillä kun ihan pikkurahalla vois hankkii jonkun järkevän harrastuksen, alkaa vetää traktorpullinkii tai jotain."