Siinäpä mainoslause. Törmäsin tuohon eilen hölkkälenkillä Töölössä. Posterissa, joka mainosti jotakin itsensä löytämisen havaintomatkaa. En tiedä liittyykö tapahtumaan taas 150kg Mamman halaileminen ja sitä kautta onnen löytäminen. Mutta kahteen sanaan voi sisältyä paljon ajatuksia, joita pohdinkin sitten juostessa. Tunnetko sinä itsesi?

Ensimmäisen vartin käsittelin mielessäni hyvinkin pinnallisia asioita. Siitä oivalsin, etten ole kovin syvällinen ajattelija paitsi harvoissa tilanteissa. En osaa suhtautua vakaviin asioihin. En osaa surra. Olen loppujen lopuksi aika heppoinen ihminen. Mitä sitten sain itsestäni irti? En paljon mitään..

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen melkein 22-vuotias nainen. Pidän elämän yksinkertaisista asioista, vaikka ajatukseni ovatkin usein huikentelevia. En pidä keskinkertaisesta, pitää olla joko hieman yli tai ali. Pidän ystäviä tärkeinä. En jaksa ihmisiä, jotka valittavat mitättömistä asioista. Vihaan liiallista pinnallisuutta, vaikken mitenkään anti-materialisti olekaan. Ärsyynnyn joskus käsittämättömän paljon. Aikaisemmassa kirjoituksessa TAPAUS ELOKUVATEATTERI valoitan hieman asiaa. Päätin julkaista sen omana osionaan kun siitä tuli sen verran pitkä.

 

Tapauksen puhekuplan kylläkin jätin sanomatta, nielin kiukkuni ja tyydyin vaan vilkaisemaan daamia hivenen kettuuntuneen oloisena. Olen siis kehittänyt itsehillintääni, hyvä. Olen suorasukainen, joskus osaan käyttäytyä hillitysti. Rakastan kunnon juhlia, erityisesti puutarhajuhlia tai teemabileitä joihin tulee pukeutua. Olen myös pihi, ostan nykyään baananijogurttia mieluummin kuin maustamatonta, koska niissä on sama kalorimäärä ja banaaniversio on 40c halvempaa. Hedelmiä ostan sen mukaan kun niitä on tarjouksessa. En koskaan osta samaan aikaan sekä juustoa että leikkelettä. Otan aina edullisimman version valikoimasta. Pidän erityisesti Pirkka-tuotteista. En omista juustohöylää, paitsi sellaisen mikä on raastimen yhteydessä. Vastaavasti kuitenkin ajelen välillä taksilla ja muuta. Olen altis riippuvaisuuksille. Erityisesti kahvi ja lasillinen valkoviiniä ”silloin tällöin”. Kahvin tulee olla Pauligin Mundoa (firman varastosta 4pkt mukaan) ja valkoviinin pinot grigiota tai chardonnayta. Suosikki tällä hetkellä chileläinen Frontera. Hämmästyttävää, Alkon 300 pullon valikoimasta tähän on ihastunut myös siskoni. Asumme 200km päässä toisistamme ja silti pukeudumme usein lähes identtisesti, ostelemme samoja vaatteita vaikka emme käy yhdessä ostoksilla kuin harvoin ja sitten tämä valkoviiniselkkaus. Uskomatonta!

 

Opettelen tällä hetkellä elämänhallintaa ja taloudenhoitoa. En enää ostele 200€ maksavia farkkuja tai aurinkolaseja. Tällä hetkellä panostan terveyteeni. Viikon huti oli kehittämäni Molkosan Green Tea & Mint- juoma joka happamuudellaan veti hampaat ikeniin asti ja illalla aiheutti kauhean päänsäryn. Inhoan, kun lehdissä ihmiset itkevät olevansa elinikäisesti sairaita ja onnettomia koska ovat diabeetikkoja. Eksyin tässä kerran erään terveyssivuston blogiin, jossa joku 25v. mamma voivotteli kirjoituksessaan ettei diabeetikkona voi elää normaalia elämää. Pelotti lähteä jopa ruotsinlaivalle sairauden vuoksi (!!!). Laitoin kommenttiriville muutaman extempore huomautuksen tyypin ideaköyhyydestä ja kas, kahden päivän päästä koko kirjoitus oli poistettu, vaikka sitä oli kommentoitu myönteisellä tavalla yli 20 kertaa. Osui ja Upposi, opettele ottamaan negatiivista palautetta vastaan. Myönnän joskus lyöväni sanan säilällä varsin osuvasti, anteeksi kun tulit huonona hetkenä tielleni.

 

Olen itsevarma ja omasta mielestäni täysin käsittämättömän vastustamaton pakkaus. Osaan myös nauraa itselleni. Ennen kaikkea pyrin luomaan positiivista tunnelmaa ympärilleni. Joskus osaan olla myös hauska. En tiedä mitä aion tehdä tulevaisuudessa, tavoitteena on toki olla hyödyllinen. Haluan suunnitella omat hautajaiseni, mikäli yllättäen menehtyisin. Tämä sen takia, että joku lähimmäiseni kössisi kuitenkin ne bileet kotijuustolla ja rosollilla ja olisi muutenkin liian vakavahenkiset pippalot.

 

Loppuun vielä Rositan lausahdus

”Elämä on just niin hienoa, kun siitä itselleen tekee.”

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=9K1Z91gf0sw&feature=PlayList&p=6A7DB49FEF2F83BD&index=1

 

"Killa" Cherish feat Yung Joc