Jotkut suunnittelevat häitään tai syntymäpäiviään, minä hautajaisia. Pitkään olen aina välillä maanisessa mielentilassa pohtinut viimeisiä juhliani. Mitä niissä olisi, mitä siellä tehtäisiin. Tämä ei totta kai tarkoita, että olisin itsetuhoinen vaan pikemmiin hyvinvarautunut. Pääpiirteittäin juhlat olisivat seuraavan kaltaiset ja kaikki hyvät tyypit tervetulleita!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Klo18 Tervetuloa. Vieraat saapuisivat syysillan pimetessä johonkin rauhalliseen ja syrjäiseen kohteeseen. Joku huvila olisi paras. Rakas siskoni Grigio toivottaisi kaikki tervetulleiksi ja huomauttaisi, että baari on self-service koko tilaisuuden ajan. Juhlien teemana olisi muuten New York ja pääaulassa valuisi samppanjatorni tasaiseen tahtiin. Päävärinä olisi valkoinen, koskien pöytäliinoista kukkiin ja viiniin. Ja vierailla pukukoodina tumma puku ja naisille iltapuku.

Klo19 Illallinen. Hyvää ruokaa, erityisesti prociutto kinkkua, hunajamelonia, rucolasalaattia ja kaikkea muuta hyvää Italian maalta. (Se, joka tilaa juhliini pitopalvelun rosolloineen ja kotijuustoineen joutuu ikuiseen Gehennaan, josta ei ole paluuta). Taustalla soisi hyvää musiikkia, jazzia tai muuta rauhallista. Illallise aikana kaikilla olisi mahdollisuus kertoa illan emännän edesottamuksista, parhaista kommenteista ja noloimmista hetkistä. Sanoja säästelemättä. Muutaman Timberlaken biisin voisi soittaa myös muistoksi.

Klo21 Hyvästi. Koska minun mielestä kokohautaus on vain tilanhaaskuuta, aikaisemmin polttouunissa käristetty kroppani joka on nyt kevyempi kuin koskaan, siirrettäisiin viimeiseen paikkaansa. En halua mihinkään vässykkä lehtoon sadan muun nobodyn kanssa, vaikka laki miten vaatisi vaan järven rannalla sijaitsevan juhlapaikan metsänlaitaan. Tuhkani laitettaisiin Louis Vuittonin hattuboxiin ja haudattaisiin johonkin koivun juurelle. Jos tilan omistaja kysyy miksi siellä on sellainen kumpare, niin vastaus on että koirat kaivoivat ajankuluksi. R.I.P dear Ann-Marie.

Hyvien juhlien suunnittelu vie aikaa, joten on aina hyvä antaa vinkkejä toiveistaan jo hyvissä ajoin. Ei koskaan tiedä milloin Kuolema kohtaa Kehä Kolmosella, malaria Malissa tai streptokokki Senegalissa. Pääasia on että show must go on! Loppuun vielä surullisin biisi ikinä saamaan sinutkin mullan muhevaan makuun!

http://www.youtube.com/watch?v=_Ns59Bmqpms

Guns´n´Roses Don´t cry

1820949.jpg