1. Nimet
Kun Laura, Liisa, Elisa ja Marja menevät ulos lounaalle, he kutsuvat toisiaan Lauraksi, Liisaksi, Elisaksi ja Marjaksi. Kun Marko, Kalle, Esko ja Tomi menevät ulos, he viittaavat toisiinsa nimillä Läski, Gorilla, Punkkari ja Pelle.
 
2. Ulkona syömässä

Kun lasku saapuu, Marko, Kalle, Esko ja Tomi heittävät jokainen pöytään kaksikymppisen, vaikka lasku ei tee yhteensä kuin 32.50 EUR. Kenelläkään ei ole pienempää, eikä kukaan viitsi myöntää haluavansa vaihtorahaa takaisin. Kun tytöt saavat laskunsa, kaivavat he salamannopeasti taskulaskimensa esiin.

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

3. Raha
Mies maksaa 2€ yhden euron hintaisesta tavarasta, jos hän tarvitsee sitä. Nainen maksaa yhden euron 2€ hintaisesta tavarasta, jota hän ei tarvitse, mutta joka on alennusmyynnissä.
 
4. Kylpyhuoneet
Miehellä on kuusi tavaraa kylpyhuoneessaan: hammasharja, partavaahto ja -höylä, saippuapala ja mainospyyhe. Keskiarvo tavaroitten lukumäärälle tavallisen naisen kylpyhuoneessa on 337. Mies ei todennäköisesti pystyisi tunnistamaan suurinta osaa näistä tavaroista.

5. Väittely
Nainen saa viimeisen sanan joka väittelyssä. Mitä tahansa mies tämän jälkeen sanoo, tarkoittaa että hän aloittaa uuden väittelyn.
 
6. Tulevaisuus
Nainen on huolissaan tulevaisuudesta, kunnes löytää aviomiehen. Mies ei ole koskaan huolissaan tulevaisuudesta, ennen kuin löytää vaimon.
 
7. Menestys
Menestynyt mies on sellainen, joka tienaa enemmän kuin hänen vaimonsa pystyy kuluttamaan. Menestynyt nainen on sellainen, joka löytää tällaisen miehen.

8. Avioliitto
Nainen avioituu miehen kanssa olettaen että tämä muuttuu, vaikka näin ei tapahdu. Mies avioituu naisen kanssa olettaen että tämä ei muutu, vaikka näin tapahtuukin.
 
9. Laittautuminen
Nainen laittautuu kaupassa käyntiä, kukkien kastelua, roskien vientiä, puhelimeen vastausta, kirjan lukua ja postin hakemista varten. Mies laittautuu häitä ja hautajaisia varten.


10. Luonnollisuus
Miehet heräävät yhtä hyvännäköisinä kuin he menivät nukkumaankin. Naiset jollain tavalla levähtävät yön aikana.
 
11. Jälkeläiset
Ah, lapset. Nainen tietää kaiken lapsistaan. Hän tietää hammaslääkärivarauksista ja romansseista, parhaista kavereista, lempiruuista, salaisista peloista, toiveista ja unelmista. Mies on suurin piirtein tietoinen kotonaan asuvista lyhyistä ihmisistä (hobitteja...)