Tässä kun on ensi vuosi vielä täysin auki, niin olen varoiksi päivittänyt cv.täni ja ilokseni Talouselämä- lehti julkaisi vielä avukseni työhakemuksen termit- sanakirjan. Tässä teillekin jotka syttyvät kaiken lupaavista työpaikoista.

Tulevaisuuden huippumyyjä<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Meillä ei juuri nyt ole varaa maksaa palkkaa. Siksi haemme tehtävään kokematonta nuorta, jolle lupaamme tulevaisuudessa huippuansioita.

 

Oma-aloitteinen

Meiltä ei perehdytystä tipu. Itse asiassa meillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä juuri nyt pitäisi tehdä.

 

Huumorintajuinen

Pomomme on mielestään hauska ja toivomme, että sinä osaat nauraa hänen vitseilleen.

 

Asiakaspalveluhenkinen

Huolehdithan ulkonäöstäsi? Pukeuduthan seksikkäästi? Kestäthän tytöttelyä, tyhmiä vitsejä, pientä käpälöintiä? Pojat ovat poikia, kyllä se siitä!

 

Ammattimainen ote työhön

Haemme ammattilaista, joka omistautuu tehtävälleen, eikä takerru pikkuseikkoihin, kuten ilta- ja viikonloppuvapaisiin, saati vuosilomiin.

 

Effective communication skills

Tarvitsemme henkilön, joka uskaltaa puhua vieraille ja vastata puhelimeen. Toivottavasti osaat myös englantia, me emme osaa.

 

Näköalapaikka muutosviestintäprojektiin

Saat osallistua jänniin juttuihin, kuten kokouksiin, kokouksiin, kokouksiin ja kokouksiin. Yrityksemme fuusioituu ruotsalaisen yhtiön kanssa, ja tarvitsemme jonkun joka kestää niiden jaarittelua.

 

Et hae tyypillistä "8-16" -työpaikkaa

... vaan työtä jota tehdään yön pimeinä tunteina, sunnuntaisin, vappuisin ja jouluyönä. Meillä on lista kotikaupunkisi avioerojuristeista.

 

Dynaaminen työyhteisö

Ovet käyvät ahkerasti, erityisesti ulko-ovi. Edeltäjäsi sai kenkää vajaassa kuukaudessa. Dynaamisessa johtamiskulttuurissa ohjeet vaihtuvat päivittäin ja projektit lopetetaan ennen kuin saat ne valmiiksi.

 

Vaativa myyntityö

Tuote on huono. Lupaamme provisiopalkan ja oman kännykän.

 

Muuttuva konserni

Vuoden seitsemäs organisaatiouudistus on ovella. Meillä on näet tällainen projektiorganisaatio, jonka tarkoituksena on estää työntekijöitä tutustumasta toisiinsa. Alkaisivat kuitenkin jupisemaan jotain.

 

Kilpailukykyinen palkka

Kuka uskoi! Nännänännänäänää!