Joillakin miehillä on vain niin paljon karismaa, että se aiheuttaa lievää heikotusta ympärillä olevilla naisissa. Eräs Markkinointitoimisto Maanantain uratykeistä kertoi minulle aikaa sitten miten kohtaaminen ruotsinlaivan hississä Lauri Tähkän kanssa sai hänet aivan lukkoon. Vaikkei hän edes pidä Laurin musiikista yhtään (kuten en minäkään..)! Nämä Laurin kaltaiset urokset tunnistat jo kaukaa ja aina hymyilyttää. Tässä muutamia esimerkkejä:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

  1. Ulkoministerin pikkuveli

Hänellä on pikkuveli, joka kaihtaa julkisuutta ja viihtyy tietokoneiden parissa. Ja on kuolettavan söpö. Valitettavasti olin erään tilaisuuden vastaanottokomiteassa ja suorastaan häkellyin tämän herran suomenruotsalaisesta charmista. Olisi pitänyt napata kännykällä kuva ja laittaa Feissariin WANTED ilmoitus, mistä tuollaisia löytää…

                Alex, mikset sä laita sinne blogiisi jonkun päivän topiciksi ”Lauantaina grillaamassa pikkuveljen luona Westendissä.” Saisit heti klikkausennätyksen ;)

 

  1. Se Salkkarien Kari

Odotin ratikkaa Lasipalatsin edessä ja vieressä seisoi Se Kari. Onpa se pitkä.. Lippis ja aurinkolasitkaan eivät tehneet sen anonyymimpää Suomen omasta Thornesta. En edes katso Salkkareita, saati edes omista telkkaria, mutta hymyilytti silti. Heh, toi on telkkarissa. Kuinka lapsellista…

 

  1. Samu-Jussi Koski

Suomen oma Valentino Caravani asuu MINUN naapurissani! Tajusin naapurin Kosken olevan enemmän kuin Kari Koski aamulla kävellessäni bussipysäkille. Aamu oli jotenkin niin häkellyttävä kaikin puolin, että olo oli kuin ravistetulla samppanjapullolla. Vedin syvään henkeä ja hillitsin itseni, vaikka mielessäni kävin jo sujuvaa dialogia Samun kanssa.

 

”Samu, sä oot mun idoli! Siis sun näkemyksesi nykyajan Marimekosta on jotain mahtavaa. Ja ne värit ja leikkaukset niissä Espan ikkunassa olevissa puvuissa on jotain järisyttävää. Siis mä diggaan sua ihan sumeesti (tämän sanonnan ryöstin työkaveriltani)!!

Silloin kun kuulin et Mika nimitti sut creative directoriksi Mekkolaan, niin melkein ryntäsin osakelistaukseen lunastamaan viikkorahoilla ainakin pari siivua. Ja täällä sä oot ihan coolina punaisessa skrakassa odottamassa samaa seutubussia. Sano Mikalle terveisiä .Siinä on mahtava mies, sen haastattelu tuossa kaupungin propagandalehdessä oli täysi kymppi. Ei ihme, että Ehrnrootitkin rakastaa tätä Kirkkonummelaista karjankasvattajaa. Tuu kilauttaa mun ovikelloa joku aamu niin mä leivon teille raparperipiirakkaa sinne aamupalaveriin. Varmaan Mikallekin maistuisi.”

 

 

 

Päivän biisi on omistettu kaikille karismaa tihkuville pojille!

 

http://www.youtube.com/watch?v=yweinNywpOM&feature=related

 

Estelle feat Kanye West American Boy

 

 

”Ei se ole stadilainen eikä mikään, joka hyvännäköisen mamman nähdessään ei sitä heti ääneen sanoisi!!”