Miksi sinne ulkomaille ei sitten kaikki hingu? Eilen eräs lähteistäni keksi aivan loistavan pyramidin, ohessa vapaalla kädellä laadittu kaavio siitä. Ihmiset voidaan jakaa kolmeen eri ryhmään.

1837452.jpg1837472.jpg

1.      Pohjalla ovat tämän maan selkäranka, tunnolliset veronmaksajat. Näiden ihmisten elämä kulkee kaavalla valmistuminen- työpaikka – asuntolaina- perhe- kesäloma- kuolema. Rutiinit ovat näiden ihmisten arjen perusta ja muutoksia kartetaan keinolla millä hy vänsä. On rivitaloasunto, kaksi autoa ja talvella viikko Teneriffalla. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

2.      Toisella tasolla ovat hieman luovemmat ihmiset. Näillä on pohjalla alimmaisen ryhmän työmoraali, mutta toivovat työssään vapautta toteuttaa itseään. Joskus pidetään sapattivuotta ja reissataan Idässä ja tullaan takaisin valaistuneina ja valmiina jatkamaan työtekoa.  Velat on näilläkin.

3.      Elämyshakuiset. Nämä ihmiset ovat pyramidin huippu. Elämyshakuisiin lasketaan niin maailmanparantajat, puunhalaajat, reppumatkaajat ja kaikenlaiset narkkarit huumeista endorfiiniin ja adrenaliiniin. Nämä ihmiset välttelevät pitkiä sitoumuksia maksujen ja työn suhteen. Töitä tehdään joskus, jos tehdään ja silloinkin vain jos on pakko. Tärkeää on tuntea  asioita.