Kyllä, minulla on mies. Ei, me emme sovi yhteen millään tasolla. Siinä vastaus FAQ. Top2 kysymyksiin viime viikoilta. Miten tässä kävi näin? En minä tiedä. Pitääkö kaikkeen olla vastaus tässä elämässä? Paras kommentti tähän mennessä:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

”Onpa omituista, että Ann-Marie ja Harry (nimi muutettu) seurustelevat. Kun Harry on niin järkevä ja rauhallinen ja Marie…hmmmm… no onhan se Marie melkoisen riehakas.”

 

Melkoisen riehakas, mitä ikinä se tarkoittaakin. Myönnän kyllä, että meissä kahdessa on valtavat persoonallisuuserot. Insinööri-Harry aloittaa kaiken pohdinnan lauseella Onko tämä nyt järkevää? ja minä, noh en mieti aina järjellä. Harry myös välttää kotoa poistumista viimeiseen asti. Suurimmat huoleenaiheemme pyörivät usein minun matkustusvimmani ympärillä. Joka kerta kun ehdotan parin viikon lomamatkaa Afrikkaan, Insinööri menee makaamaan eteisen lattialle ja pitää kuolemisääniä. Se loppuu vasta siihen kun perun uhkaukseni/ ehdotukseni. Herralla on hyvin vahva oma tahto. Toki hän suostuu keskustelemaan kaikesta, mutta toivottuun toimintaan se ei välttämättä johda.

 

Ja vielä se check-list Harrysta (http://ann-marie.vuodatus.net/blog/1411299).

 

Pitkä: check

Tumma: ristiverinen, check

Komea: on se

Rikas: omaa vakaan toimeentulon. Todennäköisesti me kumpikin olemme kuitenkin ensi vuonna työttömiä erinäisten konserniuudistusten myötä.

Kosmopoliitti: ei tod. (kaikkea ei voi valitettavasti saada)

 

Hyvin pukeutuva: kyllä. Omistaa vaikuttavan kokoelman sinisiä tai siniruudullisia kauluspaitoja. Pukeutuu vain muutamaan merkkiin, joita kantaa Stockmannilta kotiinsa.

Kultturelli: Lukee kirjoja, joista toivoisin tehtävän leffan.

Kielitaitoinen: englanti +html

 

Atleettinen: KYLLÄ!!! Bodatuin tuntemani insinööri. Poika, joka tietää kaiken proteiinivalmisteista ja on kuuluisa vesirahka-iltapalastaan (500g maitorahkaa, vettä, ravistetaan sheikkerissä sekaisin ja ei kun kurkusta alas).

Kiltti: on se

Hieman vaarallinen: joo.

Älykäs: Melko.

Korkeakoulutettu: DI siitä vielä jonakin päivänä tulee.

Huumorintajuinen: joskus.

 

Ja kyllä, hän on reilusti kirjoittajaa vanhempi.