Pelkäsin jo ettei verkkolehdistä löydy pariin kuukauteen mitään uutista, joka ei alkaisi BB-tunnuksella. Kymmenen kärki tästä viikosta

1.       Jari Tervo kirjoitti kirjan. Tuskin luen tätäkään..

2.       Anna- lehti pyysi erästä blogittajaa poistamaan kirjoituksensa. Tästä on ehkä pakko kirjoittaa lisää jossain vaiheessa, aiheesta ”mistä näitä huonolla itsetunnolla varustettuja femmareita oikein riittää”.

3.       Tommy T. juo/ei juo/ ei sairasta/ sairastaa. Huumori on vaikea laji mediassa, Tommyseni. Itse pidän 3 viinipullon kuluttamista arki-iltana jonain, harmi että se oli läppä. ”Lasi riittää.”

4.       Lenitalla on ollut suhde V-M Loirin kanssa. Aikamoista Lennu. Ajoitus tosin oli hieman huono tälle uutiselle. Itse jos olisin vaalinut jotakin salaisuutta tai ainakin mediaa kiinnostavaa skuuppia vuosikymmenet ja kun sen paljastan, pääsen vain Iltalehden nurkkauutiseksi, koska E. Kiesi on vallannut kaiken palstatilan pääuutisesta kolumneihin. Too bad. Hyvä läppä, väärä ajoitus.  Mutta ainakin Hytönen huomasi paljastuksesi ja kirjoitti siitä kolumnin, saavutus sekin.

5.       Johanna Tukiainen EI ole (omasta mielestään) huono ja ammattitaidoton strippari, vaikka 95% hänen shownsa katsojista niin väittää.

6.       BB- blogien määrä!!! En kestä..

7.       Jari rakentaa uuden huvilan Virpin kanssa.

8.       Obama twiittaa mieluummin kuin feisbuukkaa. Väsynyttyä Barack, väsynyttä..

9.       Sauli, sinä Salon suurruhtinas. Sinussa on johtajan ainesta. Muu eduskunta piti liikuntapäivän verkkareissa ja sinä valvoit köydenvetoa puku päällä. Iso käsi sille. ”Tää olis niinku tän paikan johtaja ja ei tod. vedä mitään riviverkkareita ja huhki rahvaan kanssa.  Sauvakävelkää te Itä-Helsinkiin, mä rullaluistelen perässä. ”

10.   Keskustelu siitä, mitä saa telkkarissa näyttää ja mitä ei. Onko kukaan koskaan kuullut katsojan arvostelukyvystä tai kaukosäätimen off-nappulasta?