Miehet ja naiset ajattelevat eri tavalla. Tämän on luonnonlaki, vakio joka pitää vain hiljaa hyväksyä. Yritin kommunikoida ja organisoida asioita mahdollisimman järkevällä tavalla erään mieskollegani kanssa. Metsään mentiin molemmissa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Task A: Tilaa täytekakku.

Kuittasin pomolleni, että otan taho B.hen yhteyttä ja kysyn miten voin olla avuksi. Laitoin viestin

"Hei Thomas, kuulin että tarvisit apuani. Kysyisin muutamaa yksityiskohtaa…"

Thomas: "Joo unohda koko juttu, tää on hoidossa."

Anne: "Mutta… kun tää annettiin mulle. Mutta on siis jo ok?"

Thomas: Kyllä. Joo se kato tunti sitten vielä sulla mutta se on jo ok. Tehty jo. Heippa!

 

Tulee tilaisuuden ja juhlallisuuksien aika. Pomoni soittaa toiselta puolelta kaupunkia jostakin neukkarin kulmasta "Tim tässä terve, tota..oliko meille sitä kakkua? Thomas tuossa kyselee sitä." Eieieieieieieiei. Vastaan: "Thomas käski mun unohtaa koko asian, joten en ole mitään tilannut. Thomas sanoi hoitaneensa." Kuulostin ehkä hivenen närkästyneeltä. Tim nauroi ja sanoi noutavansa jonkun kakun leipomosta. Ann-Marie: "Googletanko mä sulle lähimmät koordinaatit, miten voin auttaa???" Tim sanoi ettei tarvitse ja hän pinkaisi matkaan kuulostaen lähinnä huvittuneelta. Silloin tajusin sen..

 

ONKO SE SAMPERIN THOMAS HELSINGISSÄ?????

 

Task B. Kuriiri

Thomas to Ann-Marie:

"Hei Marie. Sun kaapissa on siellä yksi viskipullo ja haluaisin antaa sen Jarlille, joka lähtee torstaina eläkkeelle. Saisikohan sen tänne Tukholmaan jotenkin nopeasti tai mikä olisi paras keino hoitaa tämä?

 

Ann-Marie to Thomas

"Hei Thomas, oletko koskaan kuullut Systembolagetista? Suosittelen lämpimästi."

 

Thomas to Ann-Marie:

"Ei kun mä haluan antaa sen pullon. Laitatko kuriirilla sen tänne, ehtisi huomiseksi. Tai jos sieltä on joku tulossa tänne Tukholman officelle niin voisi tuoda sen mukanaan?"

 

Ann-Marie to Thomas

"Noh, jos se on oltava tuo niin sitten laitan tulemaan DHL.llä expressinä. Pakkaan sen huolellisesti, mutta silti on 75% mahdollisuus, että se rikkoutuu kuljetuksessa. Mutta as you wish my lord."

 

Laitoin pullon siis pikana matkaan. Todetakseni, että Thomas oli seuraavana päivänä Helsingissä ja menossa iltalennolla takaisin Tukholmaan. Ei tullut mieleen kysyä, että täältä ei ole tulossa sinne ketään, mutta oletko sinä tulossa tänne? Unbelievable, nyt ymmärrän miten tähän maailmaan on syntynyt ammattikunta sihteerit näiden miesjohtajien avuksi.

 

http://www.youtube.com/watch?v=GpPyBXMxeb0

Spice Girls Stop

 

Never trust a man to do womans job.