Elokuu loppuu ja kuviot vaihtuvat. Nyt taas jätetään palanen mennyttä aikaa taakse ja luodaan katse tulevaan. Siinä välissä on hyvä pitää pieni luova breikki, jolloin ladataan henkisiä akkuja, heitetään koneet ja näppikset ikkunasta ulos ja keskitytään olennaiseen, nimittäin elämään ja siitä nauttimiseen.  <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Valtaisan iso kiitos Sebulonille, joka muistutti minua vuodenaikojen lähestyvästä raakuudesta! Sebu, ilman sinua en olisi jälleen näin köyhä! http://www.youtube.com/watch?v=3JqOwL7ongs. Joskus sitä riittää 10 sekunnin klippi jotta havahtuisi näkemään kokonaiskuvan.

Tämä alkaa olla tältä erää toiseksi viimeinen työpäivä minulla, huomenna sitä lähdetäänkin juhlistamaan häitä ja sunnuntaina pitää se Sinetän nainenkin pakata suihkariin ja kohti etelää. Itse pidän noin puolitoista viikkoa nyt lomaa ja katson sitten mitä teen.  Sitä odotellessa vietän hengähdystauon jossakin middle-of-nowhere jonne Tjäreborg on ystävällisesti luvannut minut heivata johonkin loukkoon. Ja vielä lomalennolla, mistä juomistakin joutuu maksamaan (???). Huh. Puhelin pamahtaa maantai-iltana kiinni tai siihen ei ainakaan vastata, univormuksi lomalle riittävät bikinit ja snorkkeli sekä kassiin joku hyvä kirja. Tässä kaikille teille pyramidin sokkeloissa piileville työläisille palanen hyvää mieltä. Biisi on kaikkien mielestä hirveä, mutta omalla kohdalla se tuo aina kesämielen päälle! Enjoy.

TOIMITUSJOHTAJA ON LOMALLA.

1840323.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=inJojpOXWZQ

Paris Hilton Stars are blind