Netistä löytyy lukematon määrä erilaisia blogeja. Valitettavasti hyvien kirjoittajien helmiä on vaikea löytyy. Ja koska päivittämistahtini on nykyään hädin tuskin välttävä, ehkä jopa heikko niin ajattelin kerrankin listata ne blogit joita säännöllisesti luen.

 

  1. Rosetta Kivi

Ehdoton helmi, hätäännyin yksi päivä tosin että kyseinen blogi on poistettu ja tilalla on vain kirjamainos??? Rosetta on sanavalmis kirjoittaja, johon samastun vahvasti. Jokaisen työelämään pyrkivän nuoren naisen tulisi lukea kirja Pomo on pahin, varsinkin jos oma pikkumainen pomosi tuntuu raskaalta, lue tämä ja mieti uudelleen.

 

  1. Alex Stubb

Tämä mies ei esittelyjä kaipaa. Viikon helmi:

 

Aamu alkoi pitkällä pyörälenkillä broidin kanssa. Ei ollut hassumpi aamu polkea.

Iltapäivä meni kuskaillessa ja Naisten kympissä. Valitettavasti en saanut osallistua, joten olin kannustamassa Kokoomusnaisten kanssa. Hurjan hieno tapahtuma. Kuuleman mukaan 18 000 naista kuntoilemassa.  Suzanne juoksi taas erinomaisesti. Taisi päästä 20 sakkiin. Juoksi noin 47 minuuttia. Pienelläkin treenillä saisin kyytiä...Tarjoilimme Ben Z:n kanssa mehua juoksijoille. Jossain vaiheessa siirryin antamaan "korkeita vitosia". Ja niitä piisasi. Kyllä nämä massatapahtumat ovat mahtavia. Kaikki olivat innoissaan. Hymyä ja iloa. Lisää tätä. Onnea kaikille osallistujille!

 

Täytyy myöntää, että Alex on hieno mies. Jos itse olisin ulkoministeri, ensimmäinen ajatukseni ei olisi blogittaa kuin 24-vuotias teekkari Niken tossuissa. Mutta Alex rulaa ja EU on tosi jeeeeee!! *yläfemma*

 

  1. Lottas Love

Koomikko, joka yllätyksekseni odottaa ensimmäistä lastaan. Femmari, joka sai kenkää eduskunnasta bloginsa tähden. Hienoja huomioita elämästä. Myös Lotta tietää, että silloin kun ahdistaa – blogita siitä (vrt. kirjoitus Rovaniemeltä). Tiedän miltä Lottasta tuntui kun joku kysyi häneltä ”tweettatko sä?” (MIKÄ IHMEEN TWITTER??). Ja eihän siellä tosiaan ole muita kun Lotta ja Obama ;)

 

  1. Tyylillä by Sami Sykkö

Se lyhyt, renessanssikauluksinen Hesarin vakiobloggari ja kiertää kokkareilla bongailemassa ihmisiä lasiensa takaa.

 

  1. Nina Kurkisen blogi

Ninan nimikkoliikkeen sivuilta löytyvä blogi. Huomioita muodista ja hyviä linkkejä esim. Gwyneth Paltrovin blogiin.