<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Joillekin ihmisille annetaan tässä elämässä käsittämättömiä mahdollisuuksia eteensä. Sellaisia, että asianomaiset eivät edes tajua niiden olevan rahassa mittaamattomia ja kadehtimisen arvoisia. Niinpä Markkinointitoimisto Maanantain rautarouvat Ann-Marie ja Rosalin ovat saaneet suojatin! Tästä takametsien helmestä on tarkoitus kuoria kuvan mukainen parkettien partaveitsi ja punaisten mattojen paroni. Maanantain naiset ovat vakuuttuneita että tämä muka-tylsän-tavallinen-kaveri on todellisuudessa tosielämän James Bond (henkilö väittää edelleen työskentelevänsä yrityksessä, joka kaupparekisterin mukaan on viisi vuotta sitten pilkottu osiin, myyty ja ajettu lopuilta toiminnoiltaan alas. Niin varmaan!). Helppo tehtävä ei ole kyseessä, koska yhteistyö vaikeutuu joskus kohteen vastahakoisuuden vuoksi. Kaikelle ei ole syytä tai selitystä, on vain juhlia ja näyttäviä sisääntuloja sitäkin enemmän. Kun MIT (Mogul in Training) koulutus on saanut päätöksensä, MIT- kokelaamme tulee lunastamaan paikkansa Maanantain tiimissä Executive director of Information Technology & Developement re-sourcing.

 

MIT-tutkinnon kurssijaksotus ja sisältö

-          How to Make You the Leading man?: sisältää luonnekasvatusta sisäisen johtajan löytämiseksi. Joukko ryhmä- ja yksilöharjoituksia. Vierailevana tutorina J. Sarasvuo. Myös kyseenalaistamisharjoituksia ja miten vastataan kysymykseen muilla tavoin kuin vastakysymyksillä.

-          International ground of business and leisure: kurssi suoritetaan Pariisissa, Ranskassa. MIT-kokelas lentää kohteeseen A-M:n ja Rosalien valvovan silmän alle. Sisältää ankaria shoppausmaratoneja jolloin ei suvaita ainuttakaan poikittaista sanaa, pitkiä lounaita katukahviloissa, Sisäisen Pariisilaisen etsimistä monista puistoista, shamppanja suihkua Eiffelin huipulla sekä paljon muuta. C´est la vie mon cherie!

-          Know Your Potential and use it: sisäisten voimavarojen löytäminen, mielikuvituksen hyödyntäminen jokapäiväisessä toiminnassa. Sisältää myös tapakasvatusta viineistä, shakerin käytöstä ja miten pitää kotikissat tyytyväisinä.

brad-pitt-plastic-surgery.jpg

Ja koska Toimitusjohtajan pitää ajatella myös busineksen tekoa, tehdään tästä tosi-TV sarja, joka alkaa pyöriä SubTV:llä ensi syksynä.  Näin saadaan myös Maanantain toimistolle prime-time mainontaa yrityksen logojen vilkkuessa tiuhaan tahtiin taustalla. Stay tuned for More!